”Pamtimo sve žrtve” – Predstavljeni rezultati istraživanja za Sisačko-moslavačku županiju

”Pamtimo sve žrtve” – Predstavljeni rezultati istraživanja za Sisačko-moslavačku županiju

logo_documentaU srijedu 13. prosinca 2023. predstavili smo nadopunjene podatake istraživanja ”Ljudski gubici 1991.-1995. u Hrvatskoj” za područje Sisačko-moslavačke županije. Nakon što smo preliminarne podatke objavili tijekom 2017. godine, sada, u okviru Documentine crowdfunding kampanje ‘’Pamtimo sve žrtve’’, objavljujemo revidirani popis žrtava.

U priloženom dokumentu nalaze se podaci o žrtvama koje su imale prebivalište ili su stradale na području Sisačko-moslavačke županije.

Budući da kvaliteta podataka dostupnih za pojedine žrtve i stradalnike izrazito varira uslijed nedostatka ili nepouzdanosti izvora, potrebna nam je svaka pomoć da popis poboljšamo: bilo dodavanjem detalja, bilo ispravljanjem grešaka. Raspolažete li bilo kakvom informacijom, želite li nadopuniti podatke, molimo vas da nam se javite na jedan od naših kontakata. Vaš će identitet biti zaštićen.

U slučaju potrebe za ispravcima, ili nadopunom podataka te izvora, javite nam se na broj 014572398 ili adresu Documente.

Pozivamo vas da podržite kampanju “Pamtimo sve žrtve” te doprinesete dokumentiranju sudbine ubijenih i nestalih u ratu u Hrvatskoj.

Više informacija o kampanji nalazi se na platformi GoGetFunding putem koje možete uplatiti svoju donaciju: https://gogetfunding.com/pamtimo-sve-zrtve/

Stradalnici Sisačko-moslavačke županije, prema mjestu prebivališta i mjestu stradanja – preliminarni rezultati

Prezentacija Sisak 2023

Share