Letër Shkelqësisë së Tij, Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara

BH gazetarët nga Bosnja dhe Hercegovina, Fondi për të Drejtën Humanitare, Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë, Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut Kroaci dhe Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut Serbi kanë dërguar një letër të mbështetur nga më shumë se 100 organizata dhe individë nga rajoni i ish-Jugosllavisë, në lidhje me zhvillimet e fundit në Tribunalin Penal Ndërkombëtar për ish-Jugosllavinë, për vëmendjen e Shkëlqesisë së Tij, Z. Ban Ki-moon, Sekretar i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara.

Letrën mund të lexoni në linkun e mëposhtëm.

Share