Koha Ditore: Qyteti pa dashuri – “Nobel” për Natashën!

Koha Ditore: Qyteti pa dashuri – “Nobel” për Natashën!

Duhet gjetur dhe larësuar anët e mira njerëzore të “armikut” – përndryshe jemi të dënuar të na përsëritet histotria… Në këtë kontekst, shpalilja e Natasha Kandiqit “Qytetare nderi në Ferizaj” është punë e paqme, fisnike…

Haljilj Matoshi


Share