Kosovapress: Dika: Nezaposlenost je problem zajednica na Kosovu a ne sloboda kretanja

Kosovapress

Punësimi është problem për komunitetet në Kosovë dhe jo lëvizja e lirë dhe siguria, sepse ato lëvizin lirshëm, u tha të enjten në tryezën e rrumbullakët, të organizuar nga Fondi për të Drejtën Humanitare, Zyra në Kosovë.

Share