Koha Ditore: Hag nuk do t’i hetojë pohimet për trafikim të organeve të njeriut nga UÇK-ja

Koha Ditore, 19.05.2008.

Kavran ka pohuar se prokuroria do t’ju jap informata vendeve individuale, të cilat i nisin hetimet e tyre dhe do t’u përgjigjet kërkeseve të organeve hetimore të atyre vendeve

Preuzmite kompletan tekst

 

Share