Express: S’ka prova

Express, 18.05.2008.

Sipas organir gendror të akuzës shqiptare, në librin e kreprokurores së Hagës janë renditur të njëjtat dyshime për të cilat u hetua në 2004 dhe nuk u provuan.

Preuzmite kompletan tekst

Share