FHP Kosova: Gjykimi dhe verdikti në lëndën e Florim Ejupit bënë drejtësi për viktimat

Kolegji Penal Ndërkombëtar i Gjykatës së Qarkut në Prishtinë, me në krye gjykatësen ndërkombëtare Hajnalka Karpati, e ka shqiptuar më 6 qershor 2008 aktgjykimin me të cilin Florim Ejupi dënohet me 40 vjet burgim për shkak të sulmit mbi autobusin e Nish Ekspress-it në fshatin Livadhi/Livadice te Podujeva/Podujevo, në të cilin janë vrarë 11, ndërkaq janë dëmtuar 46 serbë.


Share