Lista e të vrarëve, zhdukurve dhe të rënëve 1991 – 1995

Këtu ju mund të shihni listën e të vrarëve, zhdukurve dhe të rënëve 1991 – 19995

Ju lutemi të na kontaktoni nëse keni më shumë informata për viktimat të cilët gjenden ose nuk gjenden fare në këto lista.

Emri Jot (e domosdoshme)

Adresa Jote (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

captcha

Share