Gjykata e Apelit në Beograd ua mohoi fëmijëve të Behram Gigollaj, të drejtën në kompensim ligjor, për vrasjen e babait.

Gjykata e Apelit në Beograd refuzoi kërkesën e Ryve, Gani, Nimetullah, Haki, Lumnije dhe Asman Gigollaj, bashkëshortes dhe fëmijëve të të ndjerit Behram Gigollaj, të cilin sulmuesit e panjohur e kishin rrahur për vdekje, me datën 24.03.1999, në Banjën e Matarushkës, për dhënien e kompensimit material.


Share

Tё dimё: Obri e Epёrme, 26 shtator 1998

Nё Obrinё e Epёrme nё Kosovё, me 26.09.1998, forcat serbe kanё vrarё 27 civilё, duke mos i kursyer as fёmijёt.


Share