Të dihet: Joviq, Pastasellë 31.03.1999

Të enjten me datën 30.03.2011 shënohen 12 vite nga  krimi mbi 34 civil shqiptar  në Joviq / Jović [Komuna Malishevës / Mališevo] të cilin e kreu Ushtria Jugosllave (UJ) dhe Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Serbisë (MPBRS).


Share

Të dihet: Podujevë-28.03.1999.

Gjatë bombardimeve të Republikës Federale të Jugosllavisë me datën  28 Mars 1999. njësiti rezervë si pjesë e MPM  të Serbisë “Skorpinet “në aksion të  spastrimit etnik të shqiptarëve nga Podujeva vranë 14 anëtarë të familjes Bogujevci dhe Duriqi.


Share