Okrugli sto : suđenje Slobodanu Miloševiću

Në dispozicion në srpski.

Share

Sudbina nestalih Albanaca na Kosovu

Në dispozicion në Englishsrpski.

Share

Regjistri i sendeve të gjetura në varrezat masive në Serbi

1. Batajnica 01 [BA01]

1.1 Ekshumimi dhe autopsia e trupave: 12 – 27. juna 2001

1.2 Ekipi i Institutit të Mjekësisë Ligjore- Beograd:

Profesor dr. Dušan Dunjić, dr.Tanja Atanasijević, dr.Vesna Đokić, dr.Đorđe Alempijević, profesor Slobodan Savić, antropologët profesor dr. Marija Đurić dhe asistent dr. Danijela Đonić dhe arkeolog Andrej Starović, Stacioni hetues Petnica.

Shkarkojeni raportin e plotë


Share