Delegacioni i EULEX-it vizituan FDH

Me datë 25 qershor 2013 Fondin për të Drejtën Humanitare kanë vizituar Mats Mattsson, shef i sektorit ekzekutiv të EULEX-it dhe Jaroslava Novotna, shefe e prokurorëve të EULEX-it.  Me delegacioni e EULEX-t ka biseduar Sandra Orlović, drejtoreshë ekzekutive e Fondit për të Drejtën Humanitare. Temat e bisedimit kanë pasur të bëjnë me problemin në procesin e kërkimit të personave të zhdukur dhe procedimi i krimeve të luftës të shkaktuara gjatë dhe pas konfliktit në Kosovë.

 

Share