Koalicioni për KOMRA thërret për ndërprerjen e heshtjes mbi varrezat e fshehta dhe fatin e të pagjeturve

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të pagjeturve, koalicioni për KOMRA i thërret qeveritë e vendeve të ish-Jugosllavisë që ta ndërpresin heshtjen mbi varrezat e fshehta, sepse ajo më së shumti i kontribuon mbajtjes së kulturës së heshtjes publike lidhur me atë se çfarë ka ndodhur në të kaluarën.

Share