Natasha Kandiq

Në vitin 1972 diplomoi në sociologji në Fakultetin Filozofik në Beograd. Është themeluese e Fondit për të Drejtën  Humanitare në Beograd (1993). Ishte luftëtare e shquar  për mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe fituese e disa çmimeve të shquara ndërkombëtare.

Share

6 Comments

  1. Blinds说道:

    … [Trackback]

    [...] There you will find 77061 more Infos: hlc-rdc.org/?p=14345 [...]

Leave A Reply


+ 四 = 10