Regjistri i sendeve të gjetura në varrezat masive në Serbi

1. Batajnica 01 [BA01]

1.1 Ekshumimi dhe autopsia e trupave: 12 – 27. juna 2001

1.2 Ekipi i Institutit të Mjekësisë Ligjore- Beograd:

Profesor dr. Dušan Dunjić, dr.Tanja Atanasijević, dr.Vesna Đokić, dr.Đorđe Alempijević, profesor Slobodan Savić, antropologët profesor dr. Marija Đurić dhe asistent dr. Danijela Đonić dhe arkeolog Andrej Starović, Stacioni hetues Petnica.

Shkarkojeni raportin e plotë


Share