FHP na Sajmu praksi u Beogradu

Në dispozicion në srpski.

Share

Obeležena godišnjica stradanja Vukovara

Në dispozicion në srpski.

Share

Sećanje na žrtve u Lovasu

Në dispozicion në Englishsrpski.

Share

Janё prezantuar rezultatet e regjistrimit tё deritanishëm tё tё vrarёve, rёnёve dhe tё zhdukurve Serbё, Romё, Boshnjakё, Malazezё dhe te joshqipatёve tjerё nё Kosovё

Me rastin e Ditёs Ndёrkombёtare tё tё zhdukurve, Fondi pёr tё Drejtёn Humanitare (FDH) me datёn 30.08.2009, nё qendёrn e Mediave nё Beograd, ka bёrё prezantimin e regjistrimit tё tё vrarёve, rёnёve dhe tё zhdukurve Serbё, Romё, Boshnjakё, Malazezё dhe tё joshqiptarёve tjerё nё Kosovё, gjatё periudhës prej 1 janar 1998 deri me 31 dhjetor 2000. Me kёtё rast tё pranishmёve u ёshtё shfaqur edhe TV klipi Qё njerëzit t’i kujtojnë njerëzit, i cili do tё emitohet nёpёr media nё Serbi dhe Kosovё si thirrje pёr familjarёt e tё vrarёve, tё rёnёve dhe tё zhdukurve qё tё lajmërohen nё FDH dhe tё verifikojnë tё dhënat pёr mё tё afërmit e tyre si dhe pёr viktimat e tjera pёr tё cilat kanё njohuri.


Share